Bredbånd ikke muligt? Jo det er!

Træt af langsomt og ustabilt internet? Mangler du bredbånd?


Mange steder i Danmark er det kun muligt at få en meget lav hastighed på internettet igennem telefonkablerne – og andre steder kan teleselskaberne slet ikke levere.


Især hos landmænd, som naturligt bor langt fra andre husstande, men som i stigende grad har brug for en ordentlig internetforbindelse for at kunne udføre deres arbejde, kan det være svært at få en brugbar hastighed. WiFi Kompagniet har en række muligheder for at optimere brugen af mobilbredbånds-teknologien. Dermed kan der være mulighed for at få bredbånd med en fornuftig hastighed.


WiFi Kompagniet har stor erfaring med at løse netop bredbåndsproblemer.


Eksempler på hvad vi har lavet:

  • En landejendom i Nordsjælland, hvor kunden ikke kunne få andet end en dårlig 5/0,2 Mbit via telefonstikket. Kunden har nu en 75 Mbit bredbåndsforbindelse via mobiltelefoni

  • Landejendom i stærkt kuperet område i Midtsjælland havde kun mulighed for en 0,5/0,2 Mbit forbindelse. Via vores rådgivning og kontakter fik de fibernet. Kunden har nu en 100 Mbit fiber bredbåndsforbindelse og fuld WiFi dækning

  • En kro og hotel på en ø i Isefjorden med flere bygninger manglede WiFi dækning. Kroen har nu en 100 Mbit fiber bredbåndsforbindelse og fuld WiFi dækning til kunder m.m.

Hvordan gør vi det?

Hos WiFi Kompagniet har vi mange indgangsvinkler til at få løst forskellige bredbåndsproblemer. Det er meget sjældent, at vi må give op.


Hvis I er en række naboer der vil have ordentligt internet i boligen er det en mulighed at gå sammen, og så kan vi med stor sandsynlighed levere løsninger med op til mellem 20 og 100 Mbit afhængig af hvor mange I går sammen, afstande samt landskabsforhold. Antallet af boliger påvirker prisen, jo flere billigere bliver prisen.


I mange tilfælde benytter vi passende professionelt 3G/4G/LTE antenneudstyr til en fornuftig/billig pris, og vi monterer dette udstyr, en antenne, på din bygning og peger den imod nærmeste mobilmast. Vi kan med denne antenne udnytte hele det signal, der er til rådighed på det sted, hvor antennen opsættes, og som vi finder med vores professionelle måleudstyr.


Med vores WiFi koncepter kan vi både inde og udenfor din bygning skabe den bedst mulige WiFi dækning og give dine computere/tablets/mobiltelefoner god internet enten via kabel eller trådløst WiFi, ganske som du kender det fra din normale internetudbyder.
0 visninger

Telefon 32 22 32 30

info@wifik.dk

WiFi Kompagniet ApS

CVR-nr. 40 53 25 52

Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon