Driller dit WiFi?

Opdateret: jan. 30

Vi vil gerne dele vores erfaringer omkring hvad der skal til for at få bedst mulig WiFi i din bolig samt om hvilke udfordringer vi ser i de forskellige hjem vi kommer ud til.


Da din internetleverandør ofte placere deres router hvor det er mest praktisk for dem, er typisk


er i den ene ende af huset eller i en kælder.


Din udfordring er at du så får dårlig dækning i boligen fordi det er vanskeligt for WiFi signalerne at række til den anden ende af boligen fordi WiFi signalerne løbende møder forhindringer og derfor bliver svagere og svagere i styrke.


Dette gælder specielt hvis du bor i et hus som er bygget af beton elementer eller mursten.

WiFi problemet opstår fordi det er svært for WiFi signalerne at trænge igennem beton fordi der er jernarmering i beton. Det samme gælder murstensvægge fordi mursten dæmper rigtig meget for de trådløse WiFi signaler.


Det kan også være dit hus er bygget i to plan og du gerne vil have god WiFi dækning på første salen men der er beton adskillelse og varme i gulvet, så er det ikke meget WiFi signal tilbage til dit WiFi udstyr på første salen.


Hvis du bor i en lejlighed er afstanden som ofte ikke problemet. Her er udfordringen at der er mange andre trådløse netværk fra naboerne. Hvert af disse nabo WiFi netværk overlapper ofte hinanden og dermed gør at din forbindelse bliver ustabil og langsom.

Desværre er det ofte vi møder eksempler på dårlig WiFi installationer som ikke kyndige personer har rådgivet om samt solgt til vores kunder.


Det er ofte rådgivning fra sælgere i store elektronikforretningerInternet leverandørers support som sælger det det kalder for “Danmarks bedste WiFi” og det virker ikke hensigten

Men hvordan skal den almindelige dansker ellers reagere end at købe? De ved ikke bedere og forventer at få den rette rådgivning.
0 visninger

Telefon 32 22 32 30

info@wifik.dk

WiFi Kompagniet ApS

CVR-nr. 40 53 25 52

Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon