Hvad er en god internetforbindelse?

Der er mange forskellige holdninger til, hvad en god internetforbindelse er, og meningerne kan være lige så forskelligt som brugerens holdningen til, hvad der er en god sofa, herunder til design, holdbarhed, farve, størrelse, blødhed, stoftype osv.


Når du skal vurdere om en internetforbindelse er god kan det efter vores opfattelse deles groft op i to hovedelementer:


1. Internetforbindelsens svartid/forsinkelse (latency), det er den som giver brugeren følelsen af hvor hurtigt deres internet og den generelle internetoplevelse f.eks. hvor god forbindelsen er at anvende til online spil etc.


2. Båndbredden som er hvor meget data internetforbindelsen kan bære inden den bliver overbelastet


Forsinkelse i internettet og båndbredde - Årsag og virkning!

Der er en årsag og virkning, mellem forsinkelse som er i internettet og båndbredde og hvordan disse to elementer påvirker hinanden og det endelige resultat vedr. hastigheden på din internetforbindelse.


For eksempel, hvis du har en reel lav forsinkelse i din internetforbindelse, men du samtidigt har lille internetbåndbredde, vil det tage længere tid, før information kommer fra punkt A til punkt B sammenlignet med en forbindelse, der har lav forsinkelse og høj båndbredde.

For at sætte dette i perspektiv, vil 10 racerbiler komme fra punkt A til punkt B hurtigere, hvis de er på en 10-sporret motorvej (lav latenstid, høj båndbredde) sammenlignet med det samme antal biler, der foretager den samme tur på en 1 bane motorvej (lav latenstid, lille båndbredde) der vil opstå kø og det vil virker langsomt og der vil opleves at streaming hænger.


Hvad kan WiFi Kompagniet hjælpe med?

Vi kan hjælpe med at rådgive omkring hvilken type internet som kan leveres på adressen. Det er helt individuelt om boligen er et helårshus, lejlighed eller sommerhus samt hvor boligen er placeret.


- Steder hvor der kun kan bydes ADSL kan vi rådgive om det er muligt at få højere båndbredde ved f.eks. pair-bonding eller om mobil bredbånd vil give et bedre resultat.


- Er boligen en del af en ejerforening eller andelsbolig forening i f.eks. København kan WiFi Kompagniet ofte levere erhvervsfiberbaseret internetforbindelse som så kan fordeles til boligerne sammen med vores WiFi koncept, hvilket vil give et andet internet kvalitet og WiFi i boligerne fordi vi kan styre det.


- Ude på landet hvor der hverken er Internet via fiber eller ADSL nærheden rådgiver om hvad som er muligt og ligger en plan sammen med bolig ejer.


Kontakt WiFi Kompaigniet for rådgivning, vi har en rådgivningspakke som kan købes i vores web-shop.


En god internetforbindelse men dårlig designet WiFi i boligen vil ødelægge den generelle oplevelse af internetoplevelsen selv om det er en ”10-sporret motorvej” (1000/1000 fiber) internetforbindelse ind til boligen.


I dette tilfælde anbefaler WiFi Kompagniet at i booker WiFi eksperten og han kommer på besøg.0 visninger

Telefon 32 22 32 30

info@wifik.dk

WiFi Kompagniet ApS

CVR-nr. 40 53 25 52

Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon