Træt af langsomt og ustabilt internet på landet?

Opdateret: jan. 30

I flere dele af udkants-Danmark kan teleselskaberne kun levere enten meget lav eller ingen hastighed på internettet. Det er et problem for især landmænd, som i stigende grad har brug for en ordentlig internetforbindelse for at kunne udføre deres arbejde.


Hos WiFi Kompagniet har vi en række muligheder for optimering af mobilbredbåndsteknologien, så alle kan få bredbånd med en fornuftig hastighed. Det er meget sjældent, at vi giver op.


Her er nogle eksempler på løsninger:

  • I Nordsjælland kunne en af vores kunder kun få en dårlig 5/0,2 Mbit via telefonstikket - Kunden har nu en 75 Mbit bredbåndsforbindelse via mobiltelefoni

  • På en landejendom i et stærkt kuperet område i Midtsjælland havde en af vores kunder kun mulighed for en 0,5/0,2 Mbit forbindelse - Via vores rådgivning og kontakter fik kunden fibernet og har nu en 100 Mbit fiber- bredbåndsforbindelse og fuld WiFi-dækning

  • På en kombineret kro/hotel på en ø i Isefjorden med flere bygninger manglede WiFi-dækningen -


Kroen har nu en 100 Mbit fiberbredbåndsforbindelse og fuld WiFi-dækning til de logerende og spisende gæster m.m.


Er I flere sammen – få en bedre pris Er I en række naboer, som ønsker ordentligt internet, er det muligt for jer at gå sammen. Vi kan med stor sandsynlighed levere løsninger med mellem 20 og 100 Mbit – afhængig af hvor mange I er, afstanden mellem jeres huse samt landskabsforholdene. Jo flere I er – des billigere.


I mange tilfælde benytter vi professionelt 3G/4G/LTE antenneudstyr til en fornuftig pris. Vi monterer en antenne på din bygning og peger den i retning af den nærmeste mobilmast. Sådan kan vi udnytte hele det tilgængelige signal på det givne område, og du får bedre internet.


Kontakt os på 3222 3230 eller send en e-mail til info@wifik.dkfor at høre nærmere

0 visninger

Telefon 32 22 32 30

info@wifik.dk

WiFi Kompagniet ApS

CVR-nr. 40 53 25 52

Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon