WiFi til erhverv

WiFi erhvervsløsninger fra WiFi Kompagniet.


WiFi løsninger er ikke simpel ABC, men kræver indsigt og erfaring for at det virker optimalt og stabilt.


Flere og flere virksomheder efterspørger stabile WiFi løsninger som skal virke samt erstatte deres kablede løsning netop for at lave det hele lidt mere simpelt i hverdagen.


WiFi Kompagniet laver WiFi erhvervsløsninger som har kraft til at understøtte WiFi både i lette og tunge virksomhedsmiljøer uafhængigt af branche.


WiFi Kompagniet er en innovativ virksomhed med fokus på rådgivning, udvikling og salg af stabile og økonomiske netværk samt trådløse WiFi løsninger.


Vi leverer kompetent og nuanceret rådgivning omkring anvendelse og integration af WiFi samt netværks løsninger, herunder assistance til teknologivalg samt projektledelse af store installationer.


Hvor hjælper vi med WiFi erhvervsløsninger?

WiFi Kompagniet samarbejder med flere mange brancher med forskellige typer udfordringer:

  • Vi laver WiFi til restauranter, barer, caféer, hoteller, færgeselskaber, retail virksomheder, byggepladser, udstillinger, messer hvor det skal bare virke 100% i yderst kompliceret miljøer.

  • Vi laver WiFi til kollegier og boligforeninger samt hjælper administratorer af lejligheder med at få det til at virke. Lejlighedskomplekser er der ofte er meget udfordret vedr. WiFi, men beboerne har rimeligt nok stadig en klar forventning om at det skal bare virke 100%.

  • Vi laver WiFi i udfordrende private ejendomme og boliger hvor f.eks. Sonos ikke fungere ordentligt og andet WiFi udstyr hopper af og på, det skal bare virke 100%.


Vi har dyb indsigt i hvad det kræver at levere WiFi erhvervsløsninger uanset størrelse, omgivelser og behov. Hos WiFi Kompagniet ved vi at det bare skal virke hver gang, lige som det vand fra vandhanen.


Se vores erhvervsløsninger her
0 visninger

Telefon 32 22 32 30

info@wifik.dk

WiFi Kompagniet ApS

CVR-nr. 40 53 25 52

Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon