Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du finde svar på de mest stillede FAQ spørgsmål.

Før musen hen over spørgsmålet og få svaret med det samme.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os eller at sende en email.

Vi kan komme meget hurtigt – typisk inden for 24 timer. I vores bookingsystem kan du finde ledige tider.

Ja det kan du sagtens. Kontakt os pr. mail eller telefon, så laver vi et gavekort til perfekt WiFi

Din udbyder kan muligvis give dig hurtigere WiFi, hvis du betaler mere, men det hjælper dig ikke til bedre dækning i hele huset – kun hurtigere WiFi der hvor du allerede har fin dækning.

WiFi staves egentlig “wi-fi” og er en forkortelse for wireless fidelity (trådløst netværk), der ved anvendelse af radiobølger gør det muligt at overføre data over kortere afstande. “Wi-fi” og “wireless fidelity” er også en reference til hi-fi (high fidelity).

Ja det kan vi sagtens. Kantakt os for en uforpligtende drøftelse af mulighederne og læs om nogle af vores erhvervskunder

Nej, vi laver perfekt WiFi med udgangspunkt i dit eksisterende abonnement, men hastigheden på dit WiFi kan dog aldrig blive hurtigere end den forbindelse, der kommer ind via din udbyder.

Ja, det kan vi som udgangspunkt godt, men du kan kun bestille online i Storkøbenhavn. Hvis du bor andre steder i landet, så kontakt os for nærmere aftale.

Nej, vi er et uafhængigt firma, og vi laver perfekt WiFi med udgangspunkt i dit eksisterende abonnement, men du kan frit vælge den udbyder du ønsker.

Book et besøg af WiFi manden

Kontakt os
Kontakt os

Dette website bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores website.