Priser og booking

Få besøg af vores WiFi Tekniker

Hvis vi skal lave perfekt WiFi i dit hjem afhænger den endelige pris af dine forhold, og hvilke ændringer og installationer vi skal foretage.

For at vi kan lave perfekt WiFi i dit hus, skal der være de nødvendige kablinger og hardware. Omfanget af behovet for dette afhænger tillige af dit hjems indretning, lokalitet, etageadskillelser, eksisterende kabling og eventuelle “forstyrrelser” fra naboen.

Vi foretager naturligvis vores installationer med mindst mulig indgriben og ud fra de eksisterende forhold.

Vi har mulighed at lave perfekt WiFi ud fra eksisterende data kabler, eksisterende antenne stik eller via strømstik og få gange via vores trådløse mesh setup. 

Priser

En fuld installation, der giver perfekt WiFi i et almindeligt hjem koster typisk mellem kr. 3.000-8.000 inkl. moms.

Det kan koste mere end det nævnte beløb, hvis der skal installeres datakabler i boligen. WiFi skal fordeles i de større boliger med datakabel for at få bedst mulig WiFi dækning og internet hastighed fordelt ud i din bolig.

Der trækkes typisk et data kabel på hver etage til fordeling af WiFi i boligen. Det vigtige er at data kabel er trukket til ”det” rigtige sted i din bolig.

Datakabler til WiFi er en langtidsinvestering hvorimod selve ”WiFi hardwaren” er en mere korttid investering typisk 3 år pga. den teknologiske udvikling.  

Alt dette er netop det vi rådgiver om.

Vi tilbyder at du i første omgang kan købe et besøg af WiFi-manden eller telefonisk rådgivning til 640 kr. for at få afdækket dine muligheder og behov samt prisen herfor.

Nedenfor kan du bestille tid til et besøg.

Booking af besøg i Region Hovedstaden kan foretages direkte via vores bookingkalender.

Bemærk!

Vi kører også til andre regioner i Danmark som er brofaste øer, Fyn, Jylland og Sjælland.

For at optimere vores besøg mest effektivt bedes booking aftales via e-mail [email protected] eller via telefon 3222 3230

WiFi Kompagniet forbeholder sig retten til at ændre/aflyse booking efter aftale selvfølgelig.

Kontakt os

Dette website bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores website.