Sådan virker det

Så nemt og enkelt er det at få besøg af WiFi manden og få dit WiFi flyvende

Trin 1 - Analysen

Sådan virker det

Vi tager en indledende telefonsamtale, hvor vi afdækker de udfordringer du har med dit WiFi. Når du har bestilt til et besøg af WiFi manden, så kommer vi hjem til dig for at analysere, hvad der gør dit WiFi dårligt, og hvilke løsninger der kan være, så du kan få perfekt WiFi. 

Vi analyserer dit WiFi med professionelt udstyr, så vi kan være sikre på, at vi finder de rigtige udfordringer og løsningsmodeller.

Et besøg af WiFi manden tager ca. en time og kan bestilles i vores bookingsystem.

Sådan virker det

Trin 2 - Installation

Når vi har foretaget vores professionelle analyse, så drøfter vi mulighederne med dig og giver et tilbud på installation af perfekt WiFi.

Herefter kan vi installere de nødvendige ting, så du kan få perfekt WiFi i hele dit hjem.

Hvis du ligesom os er en nørd inden for WiFi og vil vide mere om, hvordan vores ydelse egentlig fungerer, så læs vores artikler om mange forskellige WiFi-relaterede emner.

Trin 3 - Tilfreds kunde

Vores målsætning er at give så mange som muligt perfekt WiFi, og vi lever af tilfredse kunder. Vores levering til dig er derfor ikke afsluttet før du er tilfreds.

Det betyder også, at de kunder vi allerede har været hos har fået perfekt WiFi, og med al beskedenhed, så har vi mange tilfredse kunder. Hvis du ikke tror på os, så kig på Trustpilot:)

Book et besøg af
WiFi Manden og
få dit WiFi til at virke

Wifi manden med mobiltelefon og taske
Kontakt os

Dette website bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores website.